Slide background
klik hier!
Slide background
Slide background
Slide background

Genieten voor de allerkleinste gasten

Slide background

Buuffie's High Tea, dé allerlekkerste verwennerij

Reserveer hier!

slide12

 

Allerkleinste gasten

Bij Buuffie’s Proeflokaal is jong en oud van harte welkom. Daarom hebben wij voor de allerkleinste gasten een speciaal kinderhoekje met tv. Hierin kan naar hartenlust bijvoorbeeld winkeltje gespeeld worden. En is het zomer dan hebben we zo’n speelhuisje buiten op het terras.

Buuffie heeft een eigen kleurplaat als placemat ontwikkeld. Daarop vind je ook alle lekkere gerechten die wij voor de kleinsten bereiden. Van poffertjes tot spareribs; het staat er allemaal op. Dus terwijl je het menu doorneemt kan er al getekend en gekleurd worden op deze eigen placemat die nadien mee naar huis genomen kan worden.

Daarnaast staan wij inmiddels bekend om onze combinatie van ‘ranja met een rietje en een bofkontje’. Dit is een cakeje met slagroom en spikkels. Ranja kost bij Buuffie  € 0,50 voor kinderen tot 12 jaar.

Wil je komen eten met je (klein)kids? En heb je een kinderstoel erbij nodig? Geef dan aub de leeftijd van de kinderen door zodat wij de tafels goed kunnen indekken van tevoren.

Uiteraard beschikken wij ook over een baby verschoonplank in het toilet. Daarbij heeft het dames toilet van Buuffie een ‘kindertoiletje’ zodat je tegelijk met je peuter / kleuter naar het toilet kunt! En is iemand slecht(er) ter been dan kan tijdens openingstijden van AH gebruik gemaakt worden van een mindervalidentoilet.