Slide background
klik hier!
Slide background
Slide background
Slide background

Genieten voor de allerkleinste gasten

Slide background

Buuffie's High Tea, dé allerlekkerste verwennerij

Reserveer hier!

Diner

Kom genieten na een dagje op stap in de Parel van Salland. Bijvoorbeeld eerst een bezoek aan het geweldige museum Het Nijenhuis wat op nog geen 3 kilometer afstand ligt. Of een heerlijke wandeling op Landgoed Den Alerdinck. Daarna is het wel heel goed toeven met iets warms of juist verkoelends in Buuffie’s!

Bij Buuffie’s Proeflokaal kun je genieten van een keur aan gerechten en drankjes. Binnen en als het weer het toelaat buiten op het ruime terras op het zuiden of onder de verwarmde luifel. Buuffie’s serveert de allerknapperigste broodjes, de allergrootste salades, de compleetste menu’s en een selectie a la carte. Kijk onder de link menu naar onze volledige menukaart!

Wij doen ons uiterste best om voor elke gast al het gewenste met passie te bereiden. Ook wensen voor wat betreft vegetariërs en allergenen kunnen besproken worden. Maar omdat de basis van veel van onze producten allergenen bevatten is het onmogelijk om te garanderen dat er geen sporen van bijvoorbeeld gluten, soja, ei, lactose of noten in onze gerechten zitten.