http://ahvandeworp.personeelstool.nl

Buuffie’s Bodega

28-02-2017

 

Hier even een update over de uitbreiding van Buuffie met de komst van een Bodega. We verwachten dat de extra borrelruimte vrijdag 24 maart in gebruik genomen kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Besloten feestje? Aparte lunch? Eigen high tea groepje? Mail info@buuffie.nl

 

 

 

2016-flyer-extra-geopend

c

c

c

12/11/2016:

Intocht Sinterklaas in Heino!

Jawel; de Goedheiligman en zijn Pieten zullen ook Heino niet overslaan! Makkelijk bereikbaar vanaf het verwarmde Buuffie terras is de hapening goed te volgen. Opwarmen met warme chocolademelk? Of liever  thee, cappuccino of koffie? Buuffie zorgt ervoor!

5/11/2016:

LIVE muziek @ Buuffie’s

vanaf 21:00 uur door muzikant Maarten Russchen en band. Kom je ook genieten van deze blues gitarist die ook sing- en songwriter achtige stukken laat horen? Entree is gratis!

18/10/2016:

onze nieuwe menukaart is van start gegaan!

Kom je genieten van winterse gerechten als sukade, wildstoof of wat dacht je van een met pompoen mix gevulde portobello? Klik hier om onze volledige kaart te zien (daar een foto van onze opgemaakte dinerpagina)

15/10/2016:

AH restaurant Actie

AH restaurant Actie Buuffie doet natuurlijk als naastgelegen en inpandig restaurant bij Albert Heijn van de Worp mee aan de overweldigende en bekende Restaurant Actie. Heb je nog een kaart gespaard en wil je die bij Buuffie komen besteden? Reserveer dan hier (klik naar reservering) om te kijken of we een plekje over hebben op jouw gewenste datum. Handig en fijn om te weten is dat je bij Buuffie uit de gehele menu kaart kan kiezen! Dus bij ons geen vast ‘AH Spaaractie Menu’ maar gewoon wat jij wenst van de hele kaart. Kies je voor eten van tapas met korting? Dan kan dat ook mits de gehele tafel van jouw reservering voor tapas gaat. En dan is er een menu samengesteld die je aangeboden wordt met heerlijke koude, warme (en ook vegetarische) hapjes.

1/10/2016:

Naast de vertrouwde wijnen uit Albert Heijn zijn wij een samenwerking aangegaan met een externe wijnleverancier. Hiermee hebben wij ons assortiment verbreedt en is er een flink scala aan wijnen extra opgenomen. Benieuwd naar het wijn aanbod? Klik hier voor het assortiment (pagina van onze wijnopmaak uit menukrant hier toevoegen)

De pompdagen planning!

10-08-2016

Onze oudste ober van Heino doet stapje terug

09-05-2016

2825c17b54747c6392094a2405323812

Na ruim 43 jaar werkzaam te zijn geweest in het horecavak, gaat Herman Jansen (64 jaar) het rustiger aan doen. De klassieke ober van Heino bediende in deze werkjaren zeker drie generaties en zag kinderen groot worden aan de toog.

Lees meer op sallandcentraal.nl

High Tea 3 varianten

08-04-2016

 

Genieten van Buuffie’s High Tea is een verwennerij!

Zomaar even een momentje samen? Je (schoon)moeder in het zonnetje zetten omdat ze vaak oppast? Je vriendin
die gaat trouwen of zwanger is en een babyshower krijgt? Wát de aanleiding ook is; Buuffie’s High Tea is altijd
een aanrader om eens goed bij te praten of als aftrap voor een gezellige dag uit. Kijk onderaan naar de voorwaarden*.

Muntthee_klein

Inhoud High Tea á € 17,25 per persoon:

 

Inhoud High Tea Buuffie’s Bubbels á € 20,50 per persoon:

 

Inhoud Kids High Tea á € 12,50:

 

 

*reserveren is noodzakelijk. De high tea kan tussen 10:00 en 14:30 uur gestart worden. De maximale duur

per high tea is 2 uur. Andere drankjes dan thee worden in rekening gebracht. Met uitzondering van het drankje
bij de Bubbels High Tea die bij de prijs in zit. Bijzonderheden als vegetarisch, zwangerschap, allergie of andere bijzonderheden
dienen vooraf duidelijk vermeld te worden.

 

 

30 speciaal bieren

08-04-2016

Ingrid biertje 2_72dpi

 

Buuffie’s Proeflokaal heeft standaard Hertog Jan Pils en 3 speciaal bieren van wisselende brouwers op het vat. Daarnaast zijn er zeker 30 soorten op fles verkrijgbaar. De bekenden als Duvel en Westmalle maar ook de bieren die in opmars zijn als de biologische varianten Natte & Zatte van Amsterdams brouwerij ’t IJ. Interesse om een arrangement te nemen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Onze bierkaart 2016

 

 

Koningsnacht

08-04-2016

Horeca bedrijven Café de Baron, Eetcafé Marktzicht en Buuffie’s Proeflokaal hebben de handen ineengeslagen om samen dinsdag 26 april (Koningsnacht) een gezellige avond te verzorgen in de kern van Heino. Extra bijzonder aan deze avond is dat er voor het eerst – buiten de Pompdagen om – gebruik gemaakt kan worden van de bekende oranje munt.

‘Wij speelden al langer met de gedachten om iets gezamenlijk te organiseren. Dit hadden we het liefst ook op één locatie en met Oortwijn samen gedaan. Helaas lukte het voor deze koningsnacht nog niet om dat van de grond te krijgen. Maar we vonden wel voldoende aanleiding om in ieder geval per bedrijf iets te doen. Zo laten we extra weten dat je ook je feestje in Heino kan vieren!’ aldus Maikel, Bianca en Marlinde als uitbaters van de betreffende zaken.

De bedrijven starten rond 22:00 uur met het programma. Omdat ze zo dichtbij elkaar gelegen zijn, kan er makkelijk ‘overgelopen’ worden om even elders te kijken. Extra handig dat je dan ook met dezelfde munt mag betalen! Buiten deze gezamenlijke munt, kan er bij Marktzicht en de Baron ook met de eigen bedrijfsmunt betaald worden. En de oranje munt kan je ook bijkopen en blijft geldig ook tijdens Pompdagen. ‘Dus gooi thuis je bakjes munten maar op de kop en vier Koningsnacht gezellig met je vrienden in je eigen dorp’ aldus een enthousiaste organisatie.

Tip van de sluier: https://www.youtube.com/watch?v=-H63M-lE31Q

 

poster_v2_LR_2

 

Festival Rond de pomp

08-04-2016

Op zaterdag 16 april is het weer zover! In elke horeca gelegenheid of andere podia klinkt muziek.
En niet zomaar muziek! Variërend van Blues tot Soul is er voor elke liefhebber wat. Bij Buuffie is
het die avond swingen geblazen! Met de soul & funk band B Machine! Zorg je voor je kaartje? Dan
kan je makkelijk bij elke locatie naar binnen voor een top optreden! Zorg dat je erbij bent voor dit
swingende optreden tot in de late uurtjes (In verband met het opbouwen
is ons diner die avond tot maximaal 18:45 uur te boeken)

Alvast een proefje van de sfeer: http://www.live-music-heino.nl/artists/the-b-machine/

 

1-4 De nieuwe kaart

01-04-2016

We hebben wat te vieren! Op vrijdag 1 april gaat de nieuwe zomer én TAPAS kaart van start, bestaan we 2 jaar en is de lente écht begonnen! Daarom geven we een feestje om dit te vieren met DJ Stephan en Marcel. Zin in een knotsgek, iets te blij Lentefeest? Dan heten we je van harte welkom op Buuffie’s eerste LENTE-SPRING-PARTY om te toasten op het leven en de komst van het voorjaar. En wie jarig is trakteert dus eerste drankje is van ons! Noteer dus maar 1 april (géén grap) vanaf 22:oo uur welkom.

 

 

Openingstijden feestdagen

Tijdens de feestdagen hebben wij andere openingstijden, deze kun je hieronder vinden.

24/12 van 10:00 – 22:00
1e Kerstdag gesloten 
2e Kerstdag 12:00 – 18:00 (lunch en borrelkaart maar geen diner).
27/12 van 11:00 – 21:00 (als altijd)
31/12 open van 10:00 – 17:00
1/1 gesloten.

Vanaf 2 januari staan we weer op onze bekende tijden voor u klaar!

Goede feestdagen namens Buuffie!

winter

Winter glow diner party

Pas op, deze avond is bijna vol!

Op 17 december organiseren wij de winter glow diner party! De opvolger van het succesvolle mosselparty. Hierbij ben jij uitgenodigt voor deze avond vol winterse gerechten, (warme) borrels en veel gezelligheid! Trek een lekkere warme jas aan, buiten zal ook het een en ander plaatsvinden. Wees niet bang je het koud zal krijgen, vuurkorven en heaters in overvloed. Tot 17 december! Reserveren kan via een persoonlijk bericht op facebook of bij buuf! De avond is all inclusive voor €32,50 p.p.

 

Kijkje nemen in buuffie’s

Nieuwsgierig geworden hoe Buuffie’s eruit ziet? Buuffie’s sfeer is nu dus ook online te proeven, kijk hier het filmpje om meer te weten te komen over wie wij zijn of bekijk de video hieronder.


40 dagen zonder alcohol

19-09-2015 Bron: Raalte gezond

40 dagen zonder alcohol, ga jij de uitdaging aan?

11 sep 2015

Buuffie’s steunt ‘40 dagen zonder alcohol’

Buuffie’s proeflokaal heeft een uitgebreid alcoholvrij aanbod, zodat mensen die geen alcohol willen/kunnen nuttigen ook genoeg keuze hebben. De vraag om de campagne ’40 dagen zonder alcohol’ te steunen werd dan ook snel beantwoord met een ‘ja!’. Zo biedt Buuffie’s tijdens de periode van ’40 dagen zonder alcohol’ de mocktails (non-alcoholische cocktails) in de verschillende smaken Lavendel, Citroen, Vlierbes en Framboos aan tegen een gereduceerd prijsje. Heb jij ze al geproefd? Zeker het proberen waard. Daarnaast heeft Buuffie’s een mooie duit in het zakje gedaan voor de goodiebag, te winnen met onze fotoactie. Meer informatie over deze fotoactie volgt zo spoedig mogelijk op onze website, dus houdt onze website in de gaten!

 

agroposta-zakjes1

Buuffie’s mosselfeest

 03-09-15

Heb je altijd al zin gehad in een gezellig Zeeuws mosselfeest, maar is het te ver weg? Of gewoon zin in een gezellige avond mosselen eten?

Op donderdag 17 september, organiseren wij een mosselfeest bij Buuffies in Heino! Voor maar 30 euro kun je all inclusive genieten van mosselen, drankjes, lange tafels waaraan we eten, bijpassende muziek en een Frans/ Zeeuws ambiance.

Ben je toch niet zo dol op mosselen, maar wil je wel op 17 september dineren bij Buuffie’s? Binnen serveren wij het reguliere menu (m.u.v. AH restaurantactie).

 

MosselfeestMosselen

 

 

Wat een knallende pompdagen!

 01-09-15

Buuffie’s wil graag het publiek en alle betrokkenen bedanken voor de geweldige pompdagen ‘15. Wat een feest! Van artiesten als Erwin Nyhoff tot duo Feestlift, Tricklebolt en Doctors Order, ze zorgden ervoor dat het knalde. De artiesten werden geïntroduceerd door onze eigen buuffie’s danseressen, een flashmob op het liedje “I’ve got bill’s…”. En wanneer je dacht dat alles was geweest, verscheen sisteract op het toneel voor de eerste Oberrun ooit. Met de origineelste en snelste obers van Heino sleepten we twee prijzen in de wacht, go Esmee en Mitchel!

Hieronder nog een paar leuke kiekjes, op naar volgend jaar; wij kunnen niet wachten!

Terras (foto: NuHeino)

Pompdagen oberrun

Pompdagen zondag

 

Programma pompdagen

11-07-15

Programma pompdagen

Albert Heijn Actie

09-07-15

Spaar nu voor een GRATIS 2e driegangenmenu bij Buuffie’s of bij meer dan 1500 andere restaurants in Nederland én België!
Wat dacht je van het Allerhande menu van deze maand: een heerlijke garnalenspies met een pikante mangosalsa. Eet smakelijk!

Kijk voor meer informatie in de folder, verkrijgbaar in Albert Heijn of bij Buuffies.
Reserveren is alleen mogelijk online op http://www.ahrestaurantactie.nl/.

Allerhande Juli

 De pompdagen zijn in aantocht!

29-06-15

Pompdagen (19-23 aug) programma zo goed als rond! Kom je ook mee genieten van gratis optredens? Voor elk wat wils en dit jaar podium buiten mét overkapping. Voor iedereen die om Silent Disco vroeg; nee, dit jaar niet op het programma maar WEL op zaterdag 10 oktober @buuffies silent disco!! Noteren maar! (@erwin nyhoff, Marco Hovius, Feestlift, Tricklebolt, Henk Arnoldus, Bourbon, ’69 Comeback, Doctors Order, tribute dansers Pharrel Williams…

Welkom 19 – 23 augustus! Groet team Buuffie’s

69 comeback      feestlift      Erwin     doctors order

Green grass music festival

15-06-15

Is dat even leuk? Op zaterdag 13 juni kregen wij een spontaan ‘kort’ optreden ter promotie van het Green Grass Music festival op 22 augustus.

Green Grass

Shendandoah Special

 

Tap je eigen ijsje!

21-05-15

Heb jij onze nieuwe softijs of milkshake al geproefd? Naast alle nagerechten op de menukaart kun je nu namelijk ook zelf je eigen ijsje tappen.

Om jullie kennis te laten maken kun je al een overheerlijke milkshake in handen krijgen voor maar €1,- en de softijs is op dit moment maar €0,50! Lekker om af te koelen voor na een voetbalwedstrijd of op het terras of… Hebben we eigenlijk een excuus nodig?

Softijs en milkshake

 

Tap ijs

 

Buuffie’s aspergeweken

12-05-15

Mooi asperge weer in Heino! Daarom vanavond de eerste asperges als extra menu op de kaart. Mmmm met krieltjes en zalm of beenham…

En omdat we ook met Hemelvaart geopend zijn, kan je je vingers er deze week bij aflikken!

 

Asperge met zalm                                               Asperge met beenham

Koningsnacht ’15

25-04-15

Voorbereiden voor Buuffie’s eerste KONINGSNACHT! Morgen staat binnen live Soul & Funk band ‘Doctor’s Order’ en… dat wordt SWINGEN!
Met 5 koppige band en saxofoon gaan we lekker los voor het pre-feestje van Koning Willem.

Aanvang: 21:30 / entree gratis / tot minimaal 01:00 uur ; – ) Tot dan!

Blues rond de pomp

09-04-15

Vette funk & sould band(s) met toeters en blazers komen Heino leven inblazen op 11/04. Bij ons staat het in het teken van een beetje meer soul en jazz met de band Arne & friends. Een swingende samenstelling van Arne van der Heijden met zijn muzikale vrienden.

Buuffie’s bestaat 1 jaar!

04-04-15

Buuffies 1 jaar

Op 4 april 2015 vierden wij de verjaardag van Buuffie’s Proeflokaal! Dank voor alle felicitaties maar vooral dank aan jullie! Gasten van het eerste uur én dank voor alle Buuffie’s topcollega’s! Samen maken we mooie herinneringen in ons tweede jaar met én op maandag én op vrijdag en zaterdag tot middernacht extra geopend. Vrolijk Pasen!

Nu nog langer en vaker open!

02-04-2015

Buuffie’s maakt zich op voor stralend terras seizoen met langere openingstijden! Vanaf 3 april vrijdag en zaterdag tot 24:00 open én elke maandag tot 21:00. En doen we een aparte avond met DJ of live muziek? Dan gaan we ‘nog lang niet naar huis’ en sluit de tap om 02:00. Met daarbij een nieuwe hit van een likeursiroop; heerlijk biologische verfrissing als limonade óf basis in je prosecco of gin-tonic (lavendel smaak… Mmmmmm je proeft de Provence!)

Disco bingo?!

24-03-2015

Dansen… we gaan meer dansen! Omdat we gezien en gemerkt hebben dat jullie dat met de SILENT DISCO tijdens de pompdagen ’14 heel erg leuk vonden. Hierbij de aankondiging voor de 1e Disco Bingo (28/3; met DJ Pascal).

Word jij de eerste MIS(S)(TER) DISCO BINGO? Welkom! (en we gaan nog niet naar huis… deze nachten gaat Buuffie door tot 02:00 uur ; – ).

Buuffies progrramma maart & april

 

Kerstverlichting versiert kern Heino

De nieuwe kerstverlichting van Heino is dan eindelijk ontstoken. Het ziet er werkelijk prachtig en sfeervol uit in en om Heino! Wat een opsteker voor ons dorp en wat knap van de ondernemers die zich weer ingezet hebben om dit voor elkaar te krijgen!

Buuffie ontvangt Veronica dj’s!!

13-11-2014

Daar waren ze dan…. de heren van Radio Veronica om het programma ‘Rick in de Morgen’ extra te promoten in Heino voor het winnen van de Gouden Radio Ring! Inmiddels weten we dat ze deze gewonnen hebben!! Van harte Arjan Rick en Radio Veronica!! Zie meer informatie over dit nieuwsitem via de opmaak van de heren van nuheino.nl.

 

Buuffie: alles op basis van gevoel!

02-04-2014 Bron: Weekblad voor Salland
Buuffie_kleinHEINO – “Aan Buuffie ligt geen uitgebreid marktonderzoek ten grondslag. We doen dit op basis van een gevoel.” Voor Kim van de Worp en Marlinde Baarslag is het alle hens aan dek. Terwijl Marlinde zich bezighoudt met de coördinatie van de bouw van het interieur van Buuffie (Heino’s nieuwste horecagelegenheid opent vrijdag 4 april officieel de deuren), werkt Kim hard door aan zijn nieuwe supermarkt. De C1000 in Heino wordt namelijk met ingang van 6 mei een Albert Heijn. “Het zijn bijzondere tijden”, stelt Marlinde. “Wie maakt dat nou mee in zijn/haar leven? Twee openingen in nog geen zes weken tijd!”

In dit artikel gaan we het echter hebben over Buuffie. Een eetcafé/grand café/lunchroom/afhaalservice (ja wat niet eigenlijk) in het voormalige pand van de Chinees. “Vier jaar geleden konden we dit huren toen het Chinese restaurant ermee ophield”, vertelt Marlinde. “Op dat moment waren we nog in de veronderstelling dat we de C1000 zouden uitbreiden. We zouden deze ruimte prima kunnen gebruiken als magazijn, als extra grote groenteafdeling of wat anders. En tja, dat ‘wat anders’, bleef ons maar bezig houden. Ontzettend veel plannen zijn de revue gepasseerd. Maar nadat we de ruimte in 2010 hadden gebruikt als extra horecagelegenheid voor de Pompdagen, het Pompcafé, en de reacties ontzettend positief waren, groeiden we langzaam maar zeker in de richting van een horecaplannetje. Helemaal ook omdat hier vroeger ook altijd horeca heeft gezeten.”

Nadat zo’n anderhalf jaar geleden duidelijk was geworden dat C1000 Van de Worp zou doorgaan als AH, werden de eerste tekeningen voor Buuffie gemaakt. En nu, terwijl de piratenmuziek door de ruimte klinkt, werken bouwvakkers hard aan de laatste details.

Buuffie krijgt een ‘landleven’-achtig interieur. Olijfgroen, wit en bruin zijn de dominante kleuren. “Alles hier wordt een knipoog naar vroeger”, stelt Marlinde. “Naar de tijd dat het hier een café was, maar ook naar de tijd dat het een grutterswinkel was. Kinderen kunnen bijvoorbeeld zo meteen winkeltje spelen in een aparte ruimte.”

Het concept van Buuffie is een reactie op het nieuwe winkelen. Boodschappen doen als sociaal gebeuren met een geïntegreerde horecagelegenheid voor een kopje koffie, een broodje, een biefstukje of een volledig warme maaltijd. Vrouwen vormen de belangrijkste doelgroep (Marlinde: “Logisch ook, als je die binnen hebt, komen de kerels vanzelf”). Maar Buuffie kijkt ook bewust verder. Naar passanten, toeristen en winkelend publiek in andere delen het centrum, maar ook naar gewone horecagangers. Want in de loop van de avond zal Buuffie steeds meer het karakter van een grand café krijgen. “We verkopen zo meteen uiteraard ook speciaalbier. We mogen alle dranken aanbieden die we ook in de winkel hebben, dus tot een alcoholpercentage van 14,9 procent.” Dat betekent overigens niet dat Buuffie wil concurreren met de andere cafés. Het etablissement is (doorgaans) ’s morgens vanaf half tien geopend en sluit uiterlijk om 22.00 uur de deuren. Marlinde: “Als het om kroegbezoek gaat, richten we ons vooral op het publiek dat ook hier stond toen het het Pompcafé was. De mensen die zich qua horeca nog niet vertegenwoordigd voelen in Heino.”

Maar Buuffie heeft ook een duidelijke link met de AH. De keuken wordt namelijk een visitekaartje van het assortiment van de winkel. “Voor ons ook goedkoop inkopen”, stelt Marlinde. “De AH heeft een eigen blad met menutips, de Allerhande. Op de recepten daarin borduren wij deels voort. Maar onze kaart bevat ook de állergroenste salades en de állerknapperigste broodjes; alles krijgt hier het voorvoegsel ‘aller’.”

En dan wensen Kim en Marlinde ook nog vooral veel laagdrempeligheid uit te stralen. Want Buuffie is ook voor de kleine portemonnee. Niet alles hoeft immers duur te zijn. “Ranja met een rietje en een Bofkontje, da’s een cakeje, heb je hier voor een euro. En we willen vooral ook klantvriendelijk zijn. Overal is over nagedacht. De boodschappen kunnen desgewenst zelfs even in een koelcel worden geparkeerd.”

Mascotte
Het verhaal achter de naam? Dat heeft alles te maken met Ingrid Muilerman, die ook de mascotte van Buuffie is. “Toen ik hier zo’n tien jaar geleden kwam wonen, was Ingrid de eerste Heinose vriendin die ik maakte”, vertelt Marlinde. “Zij woonde boven de Smulbaai en als ik vanuit het raam keek, zwaaide ik altijd even naar haar. ‘Ha buuffie, bakkie doen?’ Aanvankelijk wilden we Buuffie Boffie noemen. Boffie is een oude mascotte van de AH. Maar die naam bleek contractueel vast te liggen. En hoe meer ik erover nadacht, hoe beter Buuffie begon te klinken. En nu besef ik dat Buuffie ook een veel betere naam is!”

Pompdagen
Buuffie zal zo meteen ook meedraaien in de Pompdagen. Het is bekend dat de horeca gemiddeld genomen niet positief staat tegenover nieuwkomers, maar met goede communicatie zijn de partijen eruit gekomen. “Samen me vijf andere horecabedrijven: de Baron, Marktzicht, Oortwijn, Fast & Fresh en Anytime de Pomp gaan we geld bijdragen aan het programma van de Pompdagen”, vertelt Marlinde. “Heel fijn dat we zo samen kunnen werken. Best uniek. Anders had het Pompcafé ook een negatieve naklank kunnen hebben!” Binnenkort komt de site www.horecapompdagen.nl online.

Buuffie nu echt geopend

08-04-2014 Bron: Weekblad voor Salland

over_ons
HEINO – Buuffie is nu echt geopend. De nieuwe horecagelegenheid bij de supermarkt van Kim van de Worp en Marlinde Baarslag in Heino opende afgelopen donderdag op feestelijke wijze de deuren. Aan Ingrid Muilerman, de mascotte van de zaak, de eer om de officiële openingshandeling te verrichten. Ingrid werd namelijk als buuffie (buurvrouw) de eerste vriendin van Marlinde toen ze jaren geleden in Heino kwam wonen. Ingrid werd bijgestaan door Kim en Marlinde en de medewerkers van Buuffie. Foto: Annet van Raalten

Hoezo borrelen in Heino?

21-04-2014 Bron: Hoezo Heino

hoezoheino.nl