Wijnkaart

WIT

Abélard & Héloïse – Côtes de Gasgogne   4.0 / 16.5    

Frankrijk, 12,5% / Sauvignon Blanc, Colombard, Gros Manseng

Lekker bij: Salades, visgerechten, gemarineerde groenten

 

Touraine les Grenettes  4.0 / 16.5

Frankrijk, 13% / Sauvignon blanc, sterrenwijn

Lekker bij: vis, schaaldieren en asperge

 

Wairau Pacific – Sauvignon Blanc  4.0/16.5    

Nieuw Zeeland, 12% / volle smaak, veel frisheid en tropisch fruit

Lekker bij: vis, salades of als aperitief

 

Lindemans – Huiswijn  3.7 / 15.0

Zuid-Afrika, 12,5% / fruitige, volle wijn met mooie afdronk

Lekker bij: de borrel, tapas, schaal- en schelpdieren

 

Stormhoek – Moscato  3.7 / 15.0    

Zuid-Afrika, 8,5% / frivole wijn, licht en friszoet

Lekker bij: borrel, kruidige gerechten, tapas

 

Rosé &  Mousserend

MVSA Brut  4.0 / 16.5

Spanje, 11,5% / droge en harmonieuze smaak met gouden bubbel

Lekker bij: tapas en als aperitief

 

Maison Fleur Rosé – Grenache  4.0 / 16.5

Frankrijk, 12% / knisperig, zalmroze rosé met een waanzinnige finesse

Lekker bij: vis, lichte pasta, dorstlessend

 

Remy Pannier Rosé – Cabernet Franc, Gamay, Merlot  3.7 / 15.0    

Frankrijk, 11% / Vrolijk, friszoete rosé met smaak van rijp rood fruit

Lekker bij: (blauwe) kaas, lunchsalades en aardbeien

 

Rood

Abélard & Héloïse – Grande Reserve  4.0 / 16.5    

Frankrijk, 13,5% / 50% Cabernet Sauvignon, 50% Merlot

Lekker bij: vleesgerechten, borrelgarnituur en wild

 

Lindemans – Cabernet Sauvignon Merlot – Huiswijn  3.7 / 15.0    

Zuid-Afrika, 13,5 % / vol, zacht en perfect in balans

Lekker bij: vlees, gevogelte en als borrelwijn bij tapas

 

Rawson’s Retreat – Shiraz  4.0 / 16.5    

Australië, 13,5% / zachte wijn met smeuïge smaak van bosbessen

lekker bij: tapas, biefstuk en gevogelte