Wijnkaart

ROOD

Lindeman’s – druivenras: Merlot    3.7  /  15.0

Zuid Afrika, 13,5% smaakt goed bij tapas, gevogelte of als borrelwijn

 

Beefsteak – druivenras: Malbec    4.5  /  20.5

Argentinië Mendoza, 13% zoals de naam al aangeeft heerlijk bij steaks

 

Abélard & Héloïse – druivenrassen: Merlot en Cabernet Sauvignon    4.0  /  16.5

Frankrijk, 13,5% smaakt goed bij borrelgarnituur, vlees- en wildgerechten

 

Concha y Toro Trio – druivenrassen: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc & Syrah    23.5

Chili, 14.5% heerlijke wijn om te tafelen en bekroond met een 8,5 door Albert Heijn

 

Navajas Rioja Crianza – druivenras: Tempranillo    21.5

Spanje Rioja, 13,5% houtgerijpt maar soepel en goede match bij vleesgerechten

 

Maestro Primitivo – druivenras: Primitivo glas    22.5

Italië Puglia, 13,5% rijke, complexe wijn met kruidige tonen heerlijk bij kaas en wild

 

Light Horse 2013 – druivenras: Cabernet Sauvignon    20.5

Califonië, 14% fruitig karakter met smaken van bosbes en framboos matcht goed bij varkensvlees

 

Rosé & Mousserend

Cava MVSA BRUT – druivenras: Macabeo    4.0  /  16.5

Spanje, 11,5% sprankelende, mild droge cava voor feestelijke momenten of op zomaar een dag

 

Maison Fleur Rosé – druivenras: Grenache 4.0  /  16.5

Frankrijk, 12% knisperig, zalmroze rosé met een waanzinnige finesse in dito fles

 

Remy Pannier Rosé – druivenrassen: Cabernet Franc, Gamay en Merlot    3.7     15.0

Frankrijk, 11% vrolijke friszoete rosé met smaak van rood fruit en lekker bij kaas, lunch en aardbeien

 

 

WIT

 

Lindeman’s – druivenrassen: Sauvignon blanc en Chardonnay glas    3.7     15.0

Zuid Afrika, 12,5% fruitige doordrinker bij tapas, vis en schaaldieren

 

Stormhoek – druivenras: Moscato glas    3.7     15.0

Zuid Afrika, 8,5% lichtzoete borrelwijn of in combinatie met kruidig gerecht

 

Abélard Héloïse – druivenrassen: Colombard, Gros Manseng & Sauvignon Blanc glas    4.0     16.5

Frankrijk, 11,5% volle structuur en intens aroma maakt deze wijn prettig bij salades, vis en groenten

 

Wairau Pacific – druivenras: Sauvignon Blanc    4.0     16.5

Nieuw Zeeland, 12% volle smaak met frisheid van tropisch fruit als aperitief of bij salade

 

Choncha y Toro Trio – druivenrassen: Chardonnay, Pinot Grigio & Pinot Blanc    23.5

Chili, 13% sappige, soepele wijn welke goed aansluit bij zalm en vette vis

 

Touraine Les Grenettes – druivenras: Sauvignon Blanc     18.5

Frankrijk, 13% deze klasse wijn vind je ook bij sterrenzaken en smaakt fijn bij asperges of vis