OVER ONS

Van harte welkom!

Geniet. Kom tot rust. Laad je op. Pak je moment. Trakteer op een ijsje. Toast op het leven. Maak nieuwe herinneringen. Want in de tuin van mooie herinneringen is het altijd zomer!

Voor het maken van die mooie herinneringen is het genieten geblazen bij Buuffie’s Proeflokaal, gevestigd in het hart van Heino. Op een plek waar altijd wat te zien of te doen is vanuit het royale terras in de zomer, met maar liefst 120 zitplaatsen. Of binnen waar we met een knipoog de verwijzing geven naar onze oorsprong; het kruidenierswinkeltje van vroeger. 

Nog steeds is Buuffie de ‘beste buuf’ van inpandig gelegen supermarkt Albert Heijn van de Worp en biedt dit krachtige verlengstuk een moment voor jezelf tijdens het boodschappen doen. Maar ook om te trakteren op een ijsje zijn wij van april tot oktober ‘the place to be’ wanneer we onze ijssalon met 24 smaken ambachtelijk roomijs openen.

De lekkernijen van de proefkaart zijn de hele dag te verkrijgen. ‘De hele dag door, voor elke mond keus’ is hierin onze slogan. Daarbij selecteren wij naast circa 50 speciaalbieren de beste topwijnen voor een vriendelijke prijs. En vergeten we natuurlijk de ‘no or low alcohol’ gast niet met ruim aanbod in ‘Nolo’ assortiment. 

Omdat we speciaal voor kids een kinderhoekje en dito kaart aanbieden kunnen we gerust stellen dat wij voor jong en oud, voor vegan of bourgondiër, voor fietser of wandelaar en passant of vaste gast klaarstaan om jou met jouw gezelschap gastvrij te ontvangen. Nu snel reserveren? Dat kan hier!

Tot snel (weer)ziens!